Fyller på med fler aktier

God dag vänner!

Jag har idag passat på att göra en insättning till portföljen, börsen var på plus idag så är väl kanske inte den bästa timingen för mina köp. Men jag oroar mig inte särskilt mycket över det då jag insett för längesedan att jag inte kan time-marknaden. Jag har otroligt många börsår kvar och fyller på med jämna mellanrum i bolag som jag tror på. Så på sikt så tror jag att min strategi kommer att bli bra. Mitt främsta mål är även att öka utdelningen som trillar in år efter år. Men idag har jag i alla fall köpt aktier för cirka 2920 SEK. Ingen jätte summa men jag tycker ändå att jag har börjat skifta över rätt mycket pengar på börsen på senare tid och alla insättningar är ett steg närmare slutprodukten. Under Juni så gjorde jag insättningar för 14 000 SEK. Den här månaden har jag enbart satt in 2500 hittills.

Anledningen till att jag fyllt på i dessa innehav är för att jag tycker att kursen har gått ner en del på senare tid och passar därav på att fylla på. I nedanstående tabell så redovisar jag alla mina aktieköp till exakta detaljer.

BolagPris per aktie (SEK)Antal aktierTotalt belopp
Castellum135,15101351,50
SBB D16,8835590,80
Intrum195,555977,75

I nedanstående bild så ser ni en överblick utav hur portföljen ser ut just nu.

2 svar på “Fyller på med fler aktier”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *