Om mig

Vem är personen bakom aktiebloggen.nu?

Jag är en helt vanlig person i 22-25 års åldern som verkligen funnit intresset och brinner för att investera i aktier på börsen. Jag har sparat länge i fonder, men började i början av 2021 ändra mitt ny-sparande till aktier. Denna blog kommer då handla om mitt sparande i aktier och min resa till ekonomisk framgång. Det långsiktiga målet är såklart att om några år (Många år) att kunna leva på utdelningarna. Men målet som ligger i siktet just nu är att helt enkelt bygga en stabil utdelningsportfölj som år efter år ger en schysst avkastning där utdelningarna hela tiden ökar.

Inkomst? Jobb?

Jag jobbar för tillfället inom IT-branschen och är inte någon höginkomsttagare. Så mina strategier eller sparande bör falla dom flesta i smaken då jag sakta, tryggt och säkert investerar mina likvider på börsen.

Häng med på min resa!

Varför uppger du inte mer detaljer om dig själv?

Tanken bakom denna bloggen är att kunna uttrycka mig själv som jag vill och vara ärlig. Jag vill att mina inlägg ska vara så transparenta som möjligt och kommer att dela med mig om så mycket som möjligt. Därav så har jag valt att vara delvis anonym.