Vecka 4 – Utdelningsportföljen

Hoppas alla har haft en trevlig inledning på helgen!

Eftersom börsveckan är slut så är det dags att kolla på hur utdelningsportföljen har gått. Börsen har bjudit på en skakig vecka med mycket oro. Det har varit räntebesked ifrån FED, den vanliga covid19 oron, krigspolitik och rapport period. Vi börjar med att kolla hur det gått för börsindex DJ USA och OMXS30. DJ USA har sedan i måndag levererat en avkastning på +0.58%. Under motsvarande period har OMXS30 tyvärr gått svagare och gett en minusavkastning på -2.04%. Vår KF portfölj med utländska innehav har gått bättre än det amerikanska indexet med råge och avkastat +4.45%. Vilket motsvarar en värdeökning med 283 SEK. ISK-kontot med alla svenska innehav har tyvärr gått lite sämre och har levt på en tunn tråd, men även här gått bättre än det svenska indexet. ISK-kontot har levererat en avkastning på +0.03% vilket resulterar i en ökning med 37 SEK. Totalt har dessa båda konton dragit in 320 SEK under veckan. Samt även totalt en procentuell ökning med +1.04%.

Det har även varit löning och jag har gjort en liten insättning på kontot. Klicka här för att utförligt se vad jag har köpt för aktier.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *