Veckosammanfattning: Vecka 2 – Magic formula portföljen

Då har stockholmsbörsen stängt böckerna för den här veckan. Vilket innebär att det är dags att kolla hur de olika portföljerna har stått sig under veckan. I det här inlägget så kollar vi hur vår magic-formula baserade portföljen har stått sig.

Portföljens första börsdag var 20:e December. Sedan dess har stockholmsbörsens index OMXS30 levererat en positiv avkastning på 2.27%. Kollar vi vår magic-formula portfölj så har den levererat en positiv avkastning på +4.39%. Så under den här korta perioden på snart en månad så har portföljen i alla fall slagit index.

Bild över portföljen:

Ett svar på “Veckosammanfattning: Vecka 2 – Magic formula portföljen”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *