Köper aktier

Notera att inget jag skriver ska eller bör anses som köpråd eller köprekommendationer. Gör alltid dina egna analyser och ta alltid dina egna beslut.

Hej vänner!

Idag har jag fyllt på portföljen med lite likvida medel och handlat på mig lite aktier. I det här inlägget så kommer jag att redovisa mina köp till exakta detaljer då jag vill försöka vara så transparent som möjligt till mina läsare.

En insättning på 5000 SEK gjordes till Avanza där 2500 SEK sattes in på mitt ISK där alla de svenska innehaven befinner sig och 2500 SEK sattes in på min KF med alla utländska innehav. Jag ska försöka att hålla det här inlägget kort och koncist och gå rakt på sak och inte dra ut på det. I nedanstående tabell så har jag redovisat mina köp.

Bolag/AktieAntal aktierPris per aktie Totalt belopp
Handelsbanken9102,40 SEK921,60 SEK
Tele 2 B8114,35 SEK914,80 SEK
Investor B3177,10 SEK531,30 SEK
Omega Healthcare Investors INC432,54 USD130,16 USD
British American Tobacco PLC240,75 USD81,50 USD

2 svar på “Köper aktier”

    1. Hej!

      B-aktien har haft bättre avkastning än A-aktien om du kollar utvecklingen i år, så tycker inte det har varit ett dåligt köp hittills. Däremot så absolut kan man argumentera om en arbitrage affär för att tjäna på att byta från B till A-aktien. Men jag är mer ”buy & hold” så har faktiskt inte orkat byta bara.

      Ha det gott!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.