Anledningen till min inaktivitet

Hej vänner!

Jag är säker på att många utav mina dagliga läsare här på bloggen har märkt eller ansett att jag varit lite inaktiv med bloggandet den senaste tiden. I det här inlägget tänkte jag förklara anledningen till denna inaktivitet.

Så först av allt så ber jag om ursäkt för minskad aktivitet här på bloggen. Jag har dock haft lite personliga saker att ta hand om då jag och min sambo har separerat. Så jag har haft lite saker att stå i och fixa. Dessutom så var det rätt jobbigt till en början och jag har försökt sysselsätta mig väldigt mycket för att tänka på annat. Jag mår dock finemang idag och mår troligtvis bättre än innan och kommer därav att försöka öka på mitt bloggande nu igen. Jag har dock semester just nu i tre veckor till och bloggen kan eventuellt bli lite lidande på grund utav det. Men jag har inte några planer på att ge upp eller sluta med bloggandet, utan kommer att successivt öka på takten igen.

Jag tänkte inte dra ut på det här inlägget mer utan egentligen bara ge en förklaring till varför jag har varit inaktiv.

4 svar på “Anledningen till min inaktivitet”

 1. Tråkigt att höra, men bra att du förefaller ha landat på fötterna nu iaf. Jag är kanske lite äldre än dig och har varit igenom sånt där några arv i livet. Så jag vet att det kan pendla fram och tillbaka hur man mår.

  Ta det lugnt. Ett steg i taget framåt.

  1. Hej North,

   Kul att du tittar förbi och snällt av dig att kommentera! Ja, det är möjligt! Man har lärt sig en läxa och kommit ut starkare, så jag tror det blir toppen framöver!

   Absolut, en fot i taget!

   Ha det gott och trevlig sommar!

  1. Hej,

   Ursäkta sent svar, men jag mår toppen och det kommer att bli suveränt! I det ekonomiska perspektivet så kommer jag inte påverkas särskilt negativt. Jag tror faktiskt att det kommer att bli billigare.

   Ha det gott och tack för visad omtanke!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *