Vecka 26 – Alla portföljer

Notera att inget jag skriver ska eller börs ses som köpråd eller köprekommendationer. Ta alltid dina egna affärsmässiga beslut.

God kväll på er!

I det här inlägget kommer jag att skriva en veckosammanfattning över alla mina tre portföljer – Utdelningsportföljen, FSCORE och Magic-formula portföljen. För er nya läsare här på bloggen som vill grotta ner er mer i dessa två strategier så refererar jag till att läsa inläggen nedan för att förstå hur dessa strategier fungerar. Det går även att screena fram dessa bolag via verktyget Börsdata för att få fram bolag som passar strategierna.

  • Förklaring utav Magic-formula strategin, klicka här
  • Förklaring utav F-SCORE strategin, klicka här.

Utdelningsportföljen

Utdelningsportföljen har faktiskt för första gången på en evighet (Känns det som i alla fall) levererat positiv avkastning. Det var säkert inte så många veckor sedan sist, men det känns i alla fall som det. Portföljen levererade i helhet en avkastning på +0,69% vilket motsvarar en uppgång på cirka +292 SEK. För er som följer mig på bloggen har säkert koll på detta, men jag tar det igen för alla nya läsare här. Utdelningsportföljen består utav 2 delar. En KF med alla utländska innehav och ett ISK med alla de inhemska innehaven. Bryter man ned portföljen och kollar på dessa två delar så ser det lite annorlunda ut. De svenska innehaven levererade en avkastning på +297 SEK och i procent +1,24%. Det är snäppet bättre än index (OMXS30) som gick +0,56%. Den utländska delen utav portföljen gick däremot sämre och landade på ungefär +-0. Avkastningen i procent var -0,03% vilket i SEK var ekvivalent med -5 SEK. Indexet DJ USA backade -2,34% under veckan så jag får vara nöjd med avkastningen.


Magic-formula portföljen

Vi kilare vidare och tittar på Magic-formula portföljen. I slutet (ungefär inte exakt denna gång) på föregående vecka så var portföljen värd 93 671,31 SEK. Idag är portföljen värd totalt sett 94 155,54 SEK. Vilket innebär att portföljen har gått upp 484,23 SEK. Det är en procentuell uppgång på 0,49%. I nedanstående bild så framgår en överblick över portföljen.


FSCORE portföljen

I slutet utav föregående vecka (Ungefär, inte exakt) så var portföljen värd totalt sett 85 455,35 SEK. Idag är portföljen värd 85 472,23 SEK. Så med andra ord så har den knappt rört sig. Men för den som är siffernisse så har portföljen ökat i värde med 16,88 SEK vilket är en procentuell uppgång med 0,01%. I nedanstående bild så framgår en överblick av portföljen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *