Kortvecka på börsen

Morgon vänner!

Det här inlägget kommer jag att försöka hålla kort och koncist och inte dra ut på det för mycket. Det är midsommar den här veckan och jag hoppas alla ni som är lediga eller har kortdag (Även ni som jobbar såklart) får spendera tiden med familjen och avnjuta långhelgen. För egen del så ser det ut att bli ett toppen väder på fredag och jag är ledig för engångs skull. Så jag ska i alla fall försöka att vara på tiden så gott det går!

Men nu ska jag inte prata för mycket om midsommar utan om börsen. Det här inlägget är egentligen bara en friendly-reminder till er investerare och privatsparare där ute att det faktiskt är kortvecka på Stockholmsbörsen. Så den svenska börsen har stängt Fredag, Lördag och Söndag. Det ska även tilläggas att den finska börsen håller stängt samma tider.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.