Realty Income Corp höjer utdelningen

Realty Income Corp är ett bolag som jag personligen äger aktier i. Bolaget är väldigt känt inom utdelningskretsar då bolaget är väldigt stort, stabilt och vänliga mot sina investerare i form utav utdelningshöjningar. Jag ska hålla det här inlägget kort och konsist och gå rakt på sak.

Realty Income Corp annonserade under gårdagen att styrelsen har beslutat om en förhöjd utdelning. Det är faktiskt den 116:e utdelningsökningen som Realty Income Corp har vidtagit sedan deras börsnotering på New York Stock Exchange (NYSE) år 1994. Utdelningen höjdes från $0,247 till $0,2475. Det är inte någon större höjning rent procentuellt men det är fortfarande en höjning. För övrigt för dom som inte vet så betalas utdelning ut per månad från Realty Income till sina aktieägare.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *