Vecka 22 – Utdelningsportföljen

God morgon vänner!

Hoppas alla har haft en trevlig helg och vilat upp sig rejält, det har i alla fall jag gjort. För många är det nog även lång helg, men för egen del så är det tillbaks till jobbet imorgon. Idag är det dags att skriva en veckouppdatering utav utdelningsportföljen som jag göra varje vecka. Portföljen har under den gångna veckan fallit i värde med -2,24%. I svenska kronor så motsvarar denna procentuella nedgång ett tapp på -776 SEK. Utdelningsportföljen består utav två portföljer, ett ISK med alla inhemska innehav och en KF med alla utländska innehav. Jag tänkte att vi ser hur dessa två beståndsdelar har presterat var för sig. De Svenska innehaven (ISK:t) har backat i värde med -1,66%, vilket i SEK motsvarar en nedgång på -379 SEK. Den utländska delen utav portföljen har i sin tur backat med -3,34% vilket är en förlust på -397 SEK. Så med andra ord inte någon super rolig vecka och jag håller tummarna för att börsen börjar gå lite starkare framöver. Om inte, så får jag fortsätta att fylla på med aktier i portföljen ett tag till för rimliga värderingar. I övrigt så har det inte skett några transaktioner så som utdelningar, sälj eller köp. Nedanstående bild ger en överblick över portföljen just nu.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *