Vilka aktier har jag köpt?

Inget jag skriver bör eller ska ses som köpråd. Gör alltid din egen analys innan du bestämmer dig för att handla på börsen.

Idag är det löning för min del. Som vanligt när jag får lön så ser jag alltid till att investera en slant på börsen. Förutsatt att jag inte gick back på mina vanliga bankkonton under föregående månad på grund utav någon/några större utgifter. Jag köpte en hund under föregående månad för en större summa. Samt en del tillhörande tillbehör så som leksaker, registrering, försäkring, mat och massa annat. Men jag lyckades ändå spara en slant utav föregående lön så det blev en liten insättning på börsen ändå. Jag hade inte räknat med det, men lyckligtvis så gick ekonomin ihop ändå. I det här inlägget tänkte jag redovisa vilka aktier jag nu har köpt, för vilka summor, tidpunkt, antal aktier och så vidare.

Det ska noteras att jag enbart har fyllt på i befintliga innehav och inte köpt aktier i något nått bolag. Det första bolaget jag fyllde på med aktier i var Volvo AB. Aktier köptes till följande detaljer nedan.

 • Aktie: Volvo B
 • Antal: 2
 • Kurs: 163.22 SEK
 • Belopp: 326.44 SEK

Det andra bolaget jag fyllde på med aktier i var Samhällsbyggnadsbo. i Norden. Aktier köptes till följande detaljer nedan.

 • Aktie: SBB D
 • Antal: 15
 • Kurs: 26.44 SEK
 • Belopp: 396.60 SEK

Det tredje och sista bolaget var T. Rowe Price Group Inc till följande:

 • Aktie: T Rowe Price Group Inc
 • Antal: 1
 • Kurs: 132.61 USD
 • Belopp: 132.61 USD (1284.34 SEK)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *