Vecka 13 – Magic formula & FSCORE

God morgon på er, hoppas ni har haft en bra inspark på helgen!

Vecka 13 har i alla fall klappat ihop böckerna och börsen har stängt för veckan. Vilket betyder att det som vanligt är dags att se över mina olika portföljer och dess prestationer. Jag kommer även spinna vidare på upplägget att skriva Magic-formula och FSCORE veckosammanfattningarna i samma inlägg.

Magic formula portföljen

Vi börjar med att titta på hur Magic-formula portföljen har presterat under veckan. I slutet på föregående vecka så uppgick det totala värdet utav portföljen till 101 247.7 SEK. Idag är portföljen dessvärre värd aningen mindre, vilket betyder att veckan som passerat har levererat en negativ avkastning. Portföljens totala värde är idag 100 612.88 SEK. Portföljens totala värde har alltså backat med 634.82 SEK. I procent så innebär det en negativ avkastning med -0.64%. Jämför vi denna utveckling med OMXS30 så har portföljen gått sämre än börsindexet. OMXS30 levererade under veckan en positiv avkastning med 0.62%

Överblick över portföljen

F-SCORE portföljen

Då spinner vi vidare och tittar istället på hur FSCORE portföljen har gått under veckan. Förhoppningsvis har den levererat en bättre avkastning än Magic-formula portföljen i alla fall. I slutet på föregående vecka så var det totala värdet utav portföljen 94 606.8 SEK. Idag så uppgår det totala värdet till exakt 95 187.46 SEK. Detta innebär att portföljen under veckan har levererat en positiv avkastning med 580.66 SEK. En procentuell ökning med +0.59%. Detta går att jämföra med börsindexet OMXS30 som levererade en positiv avkastning på 0.62% under veckan.

Överblick över portföljen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *