Magic Formula – Vecka 10

God morgon!

Det här inlägget kommer vara en veckosammanfattning över magic-formula portföljen. Ni som följer mig regelbundet vet att jag håller på att utvärdera magic-formula strategin. För att se om strategin verkligen kan slå börsen i längden. Och för er som är nya läsare här på bloggen så rekommenderar jag att ni klickar här och läser inlägget. För att bilda er en bättre uppfattning om vad magic-formula strategin går ut på och hur den fungerar.

Men nog om det, nu är det dags att undersöka hur portföljen presterat under veckan. Under slutet på föregående vecka så var portföljen värd 96 159.52 SEK. Idag är portföljen värd 97 386.58 SEK. Vilket innebär att portföljen under veckan har ökat i värde med 1 227.06 SEK. I procent så innebär det en positiv avkastning med +1.23%. Jämför vi denna avkastning med OMXS30 så har portföljen inte riktigt hängt med under veckan då indexet avkastat +4.29%. Totalt sett så är portföljens avkastning sedan den skapades -2%. I vår kära svenska valuta är det en negativ avkastning på -1 983.97 SEK.

Bild över portföljen:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *