Utdelningsportföljen – Vecka 10

God kväll vänner!

Börsvecka nummer 10 i år tog officiellt slut igår. Vilket betyder att det är dags att kika på hur utdelningsportföljen har gått under veckan.

Om vi börjar med att kolla på den utländska delen utav portföljen som ligger på en kapitalförsäkring. Så har den delen utav portföljen under veckan levererat en negativ avkastning på -2.38%. I svenska kronor är det -186 SEK. Jämför vi det med indexet DJ USA så har min portfölj gått snäppet bättre. Då indexet har backat -2.91% under veckan. Inga nya transaktioner eller utdelningar har ramlat in.

Går vi vidare och kikar på den svenska delen utav portföljen som ligger på ett ISK, så ser det lite annorlunda ut. De svenska innehaven har levererat en positiv avkastning på +5.40%, vilket har varit välbehövligt efter senare tids nedgångar. OMXS30 har under veckan lämnat en positiv avkastning på +4.29%. I kronor +1060 SEK. Så även den svenska delen utav portföljen har gått bättre än index. Det har inte skett några övriga transaktioner eller utdelningar här heller.

Om vi kollar på portföljen i helhet så har den under veckan lämnat en positiv avkastning på +3.18%. I svenska riksdaler är det en ökning med +873 SEK.

Portföljen ser ut enligt följande just nu.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *