Köper dippen -Vilka aktier har jag köpt?

God morgon vänner!

Alla som följer börsen regelbundet har nog inte missat att börsen sjunkit en del på senare tid. Jag tror inte jag behöver skriva någon direkt förklaring till varför, men för dom som inte vet så har krigspolitiken bidragit till stor del att börsen sjunkit. Jag har tagit tillfälle i akt och passat på att handla på mig lite fler aktier i takt med att lönen rullade in på kontot. I det här inlägget tänkte jag gå igenom vad för aktier jag köpt, när, till vilket snitt pris (GAV), hur många aktier och för vilket belopp. Jag har inte köpt på mig något nytt bolag utan istället passat på att försöka sänka GAV:et lite på de bolag jag redan äger.

Första bolaget jag fyllde på i var Samhällsbyggnadsbo. i Norden D. Nedan syns mer detaljer om handeln som gjordes.

 • Antal aktier: 20
 • Total belopp: 538 SEK
 • Datum: 2022-02-24
 • Inköpskurs: 26.88

Nästa bolag som det köpes några få aktier i var Peab B.

 • Antal aktier: 5
 • Total belopp: 457 SEK
 • Datum: 2022-02-25
 • Inköpskurs: 91.30 SEK

Därefter köpes det aktier i Tele2 B.

 • Antal aktier: 2
 • Total belopp: 248 SEK
 • Datum: 2022-02-25
 • Inköpskurs: 123.80 SEK

Utöver dessa så fyllde jag även på lite i Handelsbanken B.

 • Antal aktier: 4
 • Total belopp: 401 SEK
 • Datum: 2022-02-25
 • Inköpskurs: 100.20 SEK

Det sista köpet gjorde i bolaget British American Tobacoo PLC.

 • Antal aktier: 2
 • Total belopp: 826 SEK
 • Datum: 2022-02-25
 • Inköpskurs: 45.28 USD

Så det har inte utförts några större köp under veckan, utan jag passade på att göra en liten insättning i samband med lönen för att fylla på mina befintliga innehav. Trots nedgången på slutet så har det här gjort att portföljen återigen är på all-time-high. Vad har ni fyllt på i eller köpt in er i för bolag?

Ett svar på “Köper dippen -Vilka aktier har jag köpt?”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *