Vecka 8 – Utdelningsportföljen

Godmorgon kamrater!

Det är dags att titta på hur utdelningsportföljen har stått sig under veckan. Minst sagt en turbulent och händelserik men sorglig vecka. Utdelningsportföljen har i alla fall under veckan backat med -908 SEK totalt. Vilken i procent motsvarar en negativ avkastning med -3.53%. Ingen toppen vecka med andra ord, men det är det nog inte många som har i dessa tider.

Går vi vidare och kollar separat på de två delarna som utdelningsportföljen består utav så ser det lite annorlunda ut. ISK med de svenska innehaven har under veckan backat -4.60%. Vilket i svenska kronor motsvarar -914 SEK. Medans KF portföljen med de utländska innehaven har levererat en positiv avkastning med hela +6 SEK fast med negativ avkastning i procent (-0.12%). Troligtvis valutaförändringen som ledde till positiv avkastning i kronor. USA indexet DJ USA levererade en positiv avkastning med +0.92% så både mitt ISK och KF konto fick på nöten av indexen denna veckan.

Det har inte ramlat in några utdelningar under veckan, däremot så har det skett några köp. Som jag kommer att posta ett nytt inlägg om inom kort.

Totalt sett är portföljen just nu värd 31 016 SEK. Nedanstående bild ger en överblick över portföljen.

2 svar på “Vecka 8 – Utdelningsportföljen”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *