Börskrasch?

Inatt så påbörjades kriget mellan Ukraina och Ryssland då Putin i en presskonferens sa att en militär specialoperation har inletts i östra Ukraina. Med tanke på alla omkring liggande faktorer som stigande inflation, risk för höjda räntor, covid19, krigspolitik och inatt ett krig som inletts så kommer troligtvis börsen att sjunka rätt rejält idag. Vet inte om det är en trigger för en börskrasch och lämnar det okommenterat. Det får tiden avgöra. Men kollar vi pre-market för OMXS30 så är indexet idag ner -5.34%. Jag kommer avvakta tills imorgon i samband med lön troligtvis, för att se om börsen fortsätter sjunka innan jag köper dipper. Men faktum är, sjunker börsen rejält så kommer jag att handla på mig aktier.

Tycker ni att det är jobbigt när börsen sjunker så rekommenderar jag att ni läser följande inlägg: Klicka här.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *