Vecka 7 – FSCORE

  • Vill du läsa veckosammanfattningen för utdelningsportföljen så klicka här.
  • Vill du läsa veckosammanfattningen för Magic-formula portföljen så klicka här.

Det här inlägget kommer att ha fokus på hur F-SCORE portföljen har presterat under veckan. Ni som regelbundet följer mig här på bloggen vet att jag håller på att utvärdera F-SCORE strategin. För er nya läsare här så rekommenderar jag att läsa igenom inlägget här. För att lära er mer om vad strategin bakom den här portföljen går ut på och hur den fungerar.

Börsindexet OMXS30 har i alla fall backat -4.19% under veckan. F-SCORE portföljen stod i +0.57% förra veckan. Idag står portföljen i -4.27% sedan dess begynnelse. Vilket innebär att under veckan så har portföljen avkastat -4.84%. Portföljens avkastningen sedan den komponerades ihop i svenska-kronor är -4198.5 SEK. Portföljens totala värde är idag 94198.9 SEK. Nedan ser ni en bild utav portföljen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *