Vecka 6 – Utdelningsportföljen

God morgon kamrater!

Börsen har stängt böckerna för veckan och det är officiellt helg. Vilket leder oss till att undersöka hur de olika portföljerna har stått sig under veckans gång. Det här inlägget kommer att vara en sammanfattning över hur utdelningsportföljen har gått under veckan.

Så hur gick det egentligen?

Om vi börjar med att kolla på portföljen i helhet så har den under veckan gått bättre än förväntat. Jag trodde faktiskt portföljen skulle backa lite under veckan, men icke!

Portföljen har gått +2.07% under veckan vilket motsvarar +571 SEK. Totalt värde är idag 28 172 SEK.

Bryter vi ned de olika delarna utav portföljen så ser det lite annorlunda ut. De svenska innehaven som ligger på ett ISK har under veckan gått +1.31% vilket i sin tur motsvarar +277 SEK. De utländska innehaven som ligger på en KF har gått +4.61% vilket resulterar i en ökning med +294 SEK.

Jämför vi detta med börsindexena DJ USA och OMXS30 så har portföljen gått snäppet bättre. OMXS30 har gått +1.75% medans DJ USA levererat en negativ avkastning med -1.53%. Då vi är mitt inuti en rapportsäsong så är det lite skakigt i portföljen och svårt att förutse hur portföljen kommer att gå närmsta tiden. Men spännande är det!

Förutom att det är rapportsäsong har det inte hänt särskilt mycket. Inga utdelningar, sälj eller nyköp.

Trevlig helg på er vänner!

Ett svar på “Vecka 6 – Utdelningsportföljen”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *