Vecka 6 – FSCORE portföljen

Hallå igen alla läsare!

Det är dags att kolla hur F-SCORE portföljen har presterat under veckan i det här inlägget. Vill du läsa hur det har gått för utdelningsportföljen så kan du göra det igenom att klicka här.

Men det här inlägget ska handla om just F-SCORE portföljen och ni som följer mig regelbundet vet att jag håller på att utvärdera strategin F-SCORE som är konstruerad utav Joseph Piotroski. Vill du läsa mer kring strategin så kan du göra det igenom att klicka här.

Under veckan som gått så har börsindexet OMXS30 levererat en positiv avkastning med +1.75%.

F-SCORE portföljen stod under föregående vecka (V.5) sedan köp (Avkastning sedan den skapades) -0.79%. Idag står portföljen sedan köp +0.57%. Vilket innebär att portföljen under veckan levererat en positiv avkastning med +1.36%. Portföljen har gått över ifrån att ha levererat en negativ avkastning till att visa up positiv avkastning. Kul!

Sedan köp har portföljen avkastat +561.9 SEK och är i dagsläget värd 98397.4 SEK. Portföljen har under veckan avkastat +1339.5 SEK.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *