Vecka 5 – Magic Formula

Då var börsveckan över och det är dags att kolla hur det har gått för Magic Formula portföljen. För den som är ny här på bloggen så har jag inlett ett projekt med att utvärdera strategin. Vill du lära dig mer kring strategin och förstå mer kring projektet så rekommenderar jag att du läser inlägget här.

Föregående vecka (4) så stod portföljen i 100509.2 SEK i värde. Vilket motsvarande en ökning sedan köp med 1.15% och 1138.65 SEK. Vill du läsa mer om föregående vecka kan du göra det igenom att klicka här.

Portföljen är just nu värd 101850.65 SEK. Vilket innebär att portföljen sedan köp har gått upp 2.5% vilket motsvarar en avkastning på 2480.1 SEK.

Sedan föregående vecka har portföljen stigit 1.35%.

Bild över portföljen idag.

Ett svar på “Vecka 5 – Magic Formula”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *