Vecka 5 – FSCORE portföljen

Börsveckan är över och det är dags att kolla hur det går för de olika portföljerna. Då den amerikanska börsen stänger senare ikväll så kommer rapporten om det imorgon. Vill du läsa hur det har gått för min Magic-formula portfölj så går det att göra här.

Så hur gick det för F-SCORE portföljen?

Förra veckan så var portföljen värd 96891.65 SEK. Idag är den värd 97619.75 SEK.

Sedan köp står portföljen just nu -0.79%. Föregående vecka var det -1.53% sedan köp. Vilket innebär att portföljen har gått upp +0.74% den här veckan. Sedan köp har avkastningen varit -777.65 SEK.

Bild över portföljen idag.

3 svar på “Vecka 5 – FSCORE portföljen”

 1. Det går framåt, långsamt och inte alltid som man vill. Men det kommer framåt! Misströsta inte om alla resultat inte uppstår över natten, tiden är din vän.

  (Sen kan du för all del kolla lite på billiga globala indexfonder, som ju är en del av många portföljer)

  1. Hej Hatten,

   Det här är bara en utvärdering utav strategin F-SCORE som är skapad utav Joseph Piotroski För att se om strategin levererar en positiv avkastning på sikt. Samt att jämföra metoden med magic-formula strategin som är utvecklad utav Greenblatt. Kanske går det på att kombinera dessa två strategier för att bygga något ännu bättre.

   Så det här är inget jag förlorar pengar på. Jag har en utdelningsportfölj som jag startade i samband med att jag startade bloggen. I den portföljen är jag även väldigt långsiktig. Men tack i alla fall för omtanken Hatten.

   Ha det fint! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *