Vecka 4 – Magic formula

God kväll på er alla läsare!

Stockholmsbörsen har stängt och klappat igen böckerna. Vilket leder oss till att det är dags att undersöka hur Magic-formula portföljen gått under veckan. Jag har nyss rapporterat en veckosammanfattning för F-SCORE portföljen som du kan läsa här om du vill. Ni som följer mig vet att jag håller på att utvärdera aktie-strategierna F-SCORE och Magic-formula. För att sedan jämföra vilken som gått bäst och levererat bäst avkastning. Samt om någon av strategierna faktiskt är hållbara i längden. Och för er som är nya läsare till bloggen så är det här inlägget en veckosammanfattning över den gånga veckan för Magic-formula portföljen. Vill du lära dig mer om Magic-formula strategin så kan du läsa inlägget här.

Men då sätter vi igång med att kika på hur veckan har varit. Veckan har varit skakig och turbulent för börsen på grund utav en del olika faktorer. Exempelvis krigs-politik, ränte besked i Onsdags och Covid19. Portföljen har inte gått särskilt bra och har tappat en del avkastning. Föregående vecka så hade portföljen levererat en avkastning sedan köp på +1.39%. I skrivande stund så står portföljen sedan köp på +1.15%. Vilket innebär att portföljen den här veckan backat -0.24%. I SEK så är portföljen just nu värd 100509.2 (SEK). Utvecklingen sedan köp är +1138.65 SEK.

Bild över portföljen.

2 svar på “Vecka 4 – Magic formula”

    1. Hej larsa!

      Kul att du hittat hit. Min utdelningsportfölj hittar du här. Annars ser du magic-formula strategi portföljen i bilden inlägget. Annars förstår jag du inte riktigt vad du menar. Men återkoppla mig gärna så ska jag se vad jag kan göra för att hjälpa dig 🙂

      Ha det fint!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *