Vad jag har köpt för aktier idag

Notera att inget jag skriver ska ses som en köp-rekommendation.

Idag är det den 25:e Januari vilket i mitt fall innebar löning. Perfekt nu när en del utav mina innehav har gått ner. Så jag passade på att göra en insättning på 1500 SEK till Avanza-kontot. Avanza är plattformen/nät-mäklaren jag handlar mina aktier igenom.

Så vad köpte jag för aktier? Jag passade på att handla i följande bolag nedan. Främst för att dom tappat lite men även för att balansera ut innehaven i portföljen till en mer jämnare storlek rent procentuellt. Målet är att mina innehav ska väga så lika som möjligt i förhållande till varandra.

  • Omega Healthcare Investors INC
  • PEAB
  • Castellum

För den som vill veta mer så såg köpen ut enligt följande:

BolagInköpsprisAntalTotal summa
Omega Healthcare Investors INC29.95 USD259.90 USD
PEAB102.00 SEK1102.00 SEK
Castellum209.10 SEK4836.40 SEK.

Portföljen ser nu ut enligt nedanstående bild:

Ovan bild visar bolagens nuvarande vikt i förhållande till varandra.

2 svar på “Vad jag har köpt för aktier idag”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *