Aktie-bloggar jag följer regelbundet

I det här inlägget tänkte jag dela med mig utav några fantastiska bloggar som jag regelbundet brukar följa och läsa. Ofta när jag har tid över eller inte har så mycket att göra så brukar jag passa på att läsa vad mina bloggande kollegor har skrivit. Man lär sig nästan alltid något eller får reda på något intressant bolag eller så!

Har du som läser det här inlägget tips på någon blogg du brukar följa så får du gärna kommentera nedan eller maila mig med era tips.

Notera att nedanstående bloggar inte är i någon särskild ordning.

 1. Kronan till miljonen – Länk till hans blogg finner du här. Väldigt väl skriven och omhändertagen blogg där man märker att personen bakom bloggen verkligen lägger ner mycket tid på att skriva sina inlägg. Kvalitativa inlägg helt klart i mitt tycke. Bloggen inriktar sig främst på utdelningsbolag.
 2. Pappa Betalar – Länk till bloggen finner du här. Bloggat sedan 2018 och bloggar om aktier, ekonomi och sparande. Håller på med aktie främst för en bättre privatekonomi, likt många oss andra. Välskrivna inlägg som och mycket spartips!
 3. Aktiepappa – Länk till bloggen finns här. Bra blogg som förhåller sig till aktier, ekonomi och sparande. Men även inlägg direkt relaterade hyresfastigheter emellanåt.
 4. Aktiekemisten – Länk till bloggen hittar du här. Bloggar främst om aktier och sparande. Inriktar sig främst på utdelningsaktier likt oss själva här på Aktiebloggen. Väldigt aktiva bloggare som publicerar flera inlägg i veckan.
 5. The Dividend Story – Länk till bloggen här. Välskrivna inlägg kring ekonomi och aktier som erhåller bra kvalité och ofta bjuder på intressant läsning. Inriktar sig även främst på utdelningsaktier, ekonomi och sparande.
 6. Sparo – Länk till bloggen finns här. Skriver lite om allt möjligt som hans flytt till Norge, hemmafix med sitt hus, ekonomi, politik. Ja lite allt möjligt, men inläggen är ofta humoristiska och välskrivna så helt klart en bra blogg.
 7. Smartsnål – Länk till blogg finner du igenom att klicka här. Bra blogg med välskrivna inlägg. Inriktar sig på sparande, ekonomi och aktier. Skriver om lite allt möjligt kring investering och aktier.
 8. Miljonär innan 30 – Du hittar till bloggen igenom att klicka här. Väldigt bra blogg likt många andra. Skriver om ekonomi, sparande och aktier. Även väldigt mycket om utdelningsaktier. Har även uppnått det många utav oss drömmer om. Att ta sin sista arbetsdag som anställd.
 9. Petrusko – Länken finns här. Väldigt aktiv bloggare som sköter en bra blogg med intressanta inlägg.

Reserverar mig för att jag garanterat har glömt någon. Men ovan så finner ni läsare en rätt komplett lista på aktiva bloggar som skriver om aktier, sparande och ekonomi. De flesta är inriktade på utdelningsaktier då det är det jag själv är mest intresserad utav.

4 svar på “Aktie-bloggar jag följer regelbundet”

 1. Hej aktiebloggen!

  Jag tycker du skapat en riktigt trevlig blogg och kommit igång på ett sjukt bra vis, trots att du enbart bloggat sedan oktober förra året. Det behövs fler av oss som bankar in visdomen om ett framgångsrikt sparande hos envar där ute 😀

  Klockrent domännamn har du fått till också, vilket är mitt absolut bästa tips när det kommer till bloggande 😉

  Hoppas att jag kommer kunna få mer tid att läsa dina inlägg när vi skrivs ut från sjukhuset.

  Tack så mycket för omnämnandet!

  1. Hej!

   Tack så mycket för det fina orden, det värmer KTM! Jag gör mitt bästa att hinna med att skriva när det finns tid. Tur man har ett jobb där man sitter framför datorn 🙂

   Ha det fint!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *