Vecka 3 – FSCORE portföljen

Ni som följer mig vet att jag håller på att utvärdera bland annat F-SCORE strategin. Och har därmed komponerat ihop en portfölj som är helt och hållet baserad på strategin. Ni som vill läsa mer om projektet och lära er mer om strategin kan göra det igenom att klicka här.

Dåså kamrater! Börsveckan är över och stockholmsbörsen har stängt böckerna. Vilket i sin tur leder till att vi ska kolla hur vår regelbaserade F-SCORE portfölj har stått sig i veckan jämfört med indexet OMXS30. Börjar vi att kolla på indexet så har OMXS30 backat -1.88%. Händelserik tid att vara på börsen nu och nedgången beror med stor sannolikhet på det rådande läget med oro för covid-19, krigspolitik, inflation och stigande räntor. F-SCORE portföljen har nu sedan start (3:E Januari) mer eller mindre stått och stampat. Portföljen har sedan köp gått -0.47% vilket i svenska-riksdaler motsvarar en förlust på -461.4 SEK. Portföljen stod i slutet utav föregående vecka på -0.78% så en liten ökning sedan dess har skett.

Överblick för portföljen i dagsläget.

2 svar på “Vecka 3 – FSCORE portföljen”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *