F-SCORE portföljens första vecka på börsen

Då var F-SCORE portföljens första vecka på börsen avklarad (Vecka 1). Det är dags att kolla hur portföljen har stått sig. Ni som följer mig här på bloggen vet att jag löpande håller på att utvärdera Magic-formula och F-SCORE strategierna (separat). Därav så kör jag dessa veckovisa sammanfattningar för att dela med mig till er över hur portföljerna har presterat.

Ni som inte har koll på vad F-SCORE strategin går ut på men gärna vill lära er mer om detta så kan ni läsa om strategin här. Där jag går igenom hur strategin fungerar.

Portföljens avkastning har i alla fall landat på den positiva sidan, vilket är kul. Portföljen har avkastat +0.94% procent under både årets och portföljens första börsvecka. Vilket motsvarar +924.05 SEK. Detta kan jämföras med OMXS30 som avslutade sin första vecka med -0.78 % för i år.

Trevlig helg på er!

Ett svar på “F-SCORE portföljens första vecka på börsen”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *