F-SCORE portföljen är nu simulerad

Ni som följer mig på bloggen vet att jag för några dagar sedan drog igång ett projekt med att utvärdera F-SCORE strategin som är skapad utav Piostroski. För er nya läsare så rekommenderar jag om du inte redan är familjär och förstår dig på hur strategin fungerar att läsa mitt inlägg om strategin här. I inlägget går jag igenom vad strategin går ut på och hur den fungerar. Så att du som läsare får en större inblick i projektet jag dragit igång.

Portföljen är simulerad

Men nu är äntligen F-SCORE portföljen simulerad. Jag har skapat portföljen i Google sheets med hjälp utav lite enkel mattematik samt Google-finance för att kunna hämta aktuella siffror automatiserat. Ni som följer mig aktivt ser att översikten utav portföljen nedan är utformad exakt likadant som Magic-formula portföljen. (Joel Greenblatts Magic-formula strategin är även under utvärdering och det finns ett inlägg om det här).

Så nedanstående bild är alltså portföljen som jag kommer behålla i minst ett år nu framöver och köra regelbundna uppdatering utav här på bloggen. Det ska bli spännande att se vem som ger bäst avkastning. Vår egen utdelningsportfölj, Magic-formula eller F-SCORE portföljen.

Portföljens innehav består utav 10 st bolag. Där varje bolag är fördelat så nära 10 000 SEK det gick att komma för att skapa en jämn fördelning.

Ett svar på “F-SCORE portföljen är nu simulerad”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *