Månadsrapport November 2021

Då var det dags att summera ihop November månad och kolla hur portföljen stod sig i dessa händelserika tider.

Så hur gick det för portföljen under November månad 2021?

November månad har bjudit på både uppgångar och nedgångar. Men portföljen har ändå levererat en positiv avkastning med +1.97% under November månad. Som ni ser på bilderna nedan har utvecklingen i November blivit positiv för vår utdelningsportfölj. Även fast att OMXS30 sjunkit med -2.15% samt att USA börsen (DJ USA) gick ner med -1.45%. Så även om portföljens utveckling var i det mildare lagret och kanske inte något att skryta om så var utveckling ändå positiv. Vilket är super bra i mina ögon!

Den bästa dagen för utdelningsportföljen var den 23:e November med en uppgång på +249 SEK och den tråkigaste dagen (26 November) gav en nedgång på -695 SEK.

Vilka bolag utvecklades bäst och sämst under November månad?

Som ni ser i bilden nedan så levererade ICA bäst avkastning följt utav Castellum och Investor. Finns ett inlägg här om varför det gick så bra för ICA om ni missat det.

Värst gick det för Intrum följt utav Volvo och Handelsbanken.

Vad var den totala värdeförändringen i portföljen?

Som vi konstaterade i början av inlägget så gick portföljens utveckling upp 1.97% under periodens gång. Vilket motsvarar en värdeutveckling av +314 SEK. Det sattes även in 2500 SEK i portföljen för att investeras och den totala utvecklingen landar på +2839 SEK.

Så allt som allt så levererade portföljen positiv avkastning under November vilket är kul att se!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.